Suntem două surori care îmbină același vis.  Încă ne este vie amintirea în care am descoperit că avem o pasiune comună:  atracția noastră față de modă, mai mult decât atât, față de frumos și față de ceea ce aduce bucurie pe chipurile femeilor.

Să fim cochete este ceva ce am învățat de la mama. Atunci când nu era acasă, șifonierul ei era al nostru. Hăinuțe, pantofiori cu toc și bijuterii, fardurile, rujurile… Era de vis. Iar apartamentul nostru cu trei camere se transforma într-un castel, căci numai astfel își puteau etala ținutele cele două prințese. Însă întotdeauna eram atente să împachetăm totul înainte de a ajunge ea acasă. Bine, mai târziu ne-a mărturisit că știa foarte bine ce făceam noi în lipsa ei, dar ne lăsa să ne manifestăm bucuria și creativitatea de copii.

Mihaela Paraschiv & Georgiana Benescu

Tot mama este cea care ne-a inspirat să iubim lucrușoarele făcute de mână, începând de la croșetat și brodat, până la croit hăinuțe. Apoi eram fascinate de acele carpete colorate care se purtau la țară. Ne amintim că femeile din satele bunicilor noștri se întreceau care mai de care în a țese acele podoabe. Atunci când eram obligate să ne culcăm după-amiază, iar noi nu puteam dormi, aveam noroc cu pereții decorați cu aceste carpete colorate și piesaje minunate. Iar de aici, imaginația zburda liberă, inventând povești.

Povești pe care acum le transpunem în ceea ce facem. La fel ca mama, bunica și străbunica noastră, iubim să coasem.  Pentru noi, momentul creației este unul care ne poartă într-o lume magică, ne face să uităm de tot ce se află în jurul nostru, iar timpul stă în loc. Lucrăm pentru a aduce și mai multă culoare și frumusețe în această lume, lucrăm pentru zâmbetele femeilor, lucrăm cu gândul că vor purta bijuteriile noastre în cele mai frumoase momente din viețile lor.

Sperăm ca povestea noastră să fie sursă de inspirație și pentru alții. Transformați-vă visurile, așa cum sunt ele, mai mici sau mai mari, într-o realitate care să vă împlinească, dar amintiți-vă că fericirea o găsiți întotdeauna în interiorul vostru.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.