Colier Statement cu Flori Galbene|DELIA

119,00 RON

Colier handmade cu design floral

Cantitate

Florile accesorizate tinutelor ofera multa gingasie si feminitate, iar galbenul este cea mai vesela culoare, inspirand fericire, optimisim, dragoste si creativitate. Colierul este creat special pentru perioada iernii, cand ne imbracam in culori mai inchise, dar putem oferi culoare si viata vestimentatiei prin alegerea unor accesorii deschise si vesele.

De asemenea, colierul poate fi un cadou deosebit, florile galbene oferindu-se persoanelor pe care le indragesti si cacora vrei sa le transmiti aprecierea ta.

Colierul se poate purta atat la baza gatului, cat si putin mai jos, si are ca sistem de prindere o banda din satin, putand fi ajustat oricarei marimi.

Dimensiuni: o floare are un diametru de aproximativ 7 cm.

Materiale folosite: materiale textile (voal, fetru), margele de nisip, banda din satin. Suportul de fetru este captusit si insailat, pentru o calitate superioara.

Tehica de lucru: colierul este lucrat integral manual, floricelele sunt cusute pe un suport din fetru.

Designer: Mihaela Paraschiv

Bijuteriile statement au ca menire de a transforma tinuta intr-una sofisticata, eleganta si feminina. Purtate, ele atrag privirile, fiind imposibil sa treci neremarcata. Bijuteriile statement au fost create dintotdeauna pentru femeile indraznete si extrovertite, pentru cele care doresc sa fie remarcate.

Bijuteria va fi insotita de un ambalaj cadou si un certificat de garantie pentru 60 de zile.

5 Produse

S-ar putea sa va placa