Livrarea produselor

Produsele disponibile pe stoc vor fi livrate in termen de 48 - 72h de la primirea comenzii.

Pentru produsele care nu sunt pe stoc, termenul de livrare este de 10 zile.

Pentru comandarea unor produse personalizate, termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul, in functie de numarul de produse comandate. Pentru comenzi personalizate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail comenzi@ziafashion.ro sau telefonic la 0766 751 627.

Inainte de livrare, comenzile plasate online sunt confirmate telefonic de catre un reprezentant Ziafashion.ro, care va comunica clientului data exacta a livrarii.

Zia Arta si Concept nu isi asuma intarzierile provocate de firma de curierat.

Costurile cu transportul:

     - pentru comenzile mai mici de 250 Ron, costul transportului este de 16 Ron

     - pentru comenzile egale sau mai mari de 250 Ron, costul transportului este gratuit.

Plata produselor se poate achita ramburs, la primirea pachetului. In cazul in care doriti sa efectuati plata prin transfer bancar, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@ziafashion.ro .

Returul produselor

Sc Zia Arta si Concept Srl nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Imaginile de pe site pot fi usor diferite de produsele fizice (culoare, textura, aspect, etc). Pentru orice neclaritati legate de un produs, inainte de plasarea comenzii, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@ziafashion.ro sau la numarul de telefon 0766 751 627.

Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in maxim 14 zile de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la contact@ziafashion.ro, urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora de catre echipa Zia Arta si Concept.

Returnarea produselor se va face in maxim 14 zile prin curier. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, Zia Arta si Concept se angajeaza sa restituie intreaga suma in termenul legal de maxim 14 zile, mai putin costul de transport. Toate costurile generate de transportul produselor returnate vor fi suportate de catre client.

Daca aveti orice neclaritati cu privire la livrarea sau returul produselor, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@ziafashion.ro sau telefonic la 0766 751 627.

Va multumim!