TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.ziafashion.ro, numit in continuare Ziafashion.ro, este proprietatea Sc Zia Arta si Concept Srl, inregistrata in Buzau, Cartier Dorobanți 2, bloc G8, apart. 3, cu datele de identificare J10/282/16.03.2017, CUI: 37217328, numita in continuare Zia Arta si Concept.

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul Ziafashion.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Sc Zia Arta si Concept Srl isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare, cea mai recenta versiune putand fi accesata in aceasta pagina.

Zia Arta si Concept garanteaza utiliztorului accesul limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Ziafashion.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Zia Arta si Concept fara acordul in scris al acesteia.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului ZiaFashion.ro (design, texte, grafice, simboluri, clipuri, script-uri, programe si alte date) este proprietatea Zia Arta si Concept si/sau furnizorilor sai si este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996).

Inregistrare

Pentru a va inregistra, este necesar sa completati urmatoarele informatii despre dumneavoastra: nume si prenume, adresa, e-mail, numar de telefon. Daca una sau mai multe informatii din cele completate de dumneavoastra se modifica ulterior, va rugam sa efectuati modificarile si pe site, la rubrica "Contul tau" sau sa ne transmiteti un mesaj la adresa de e-mail: contact@ziafashion.ro..

Pentru utilizarea serviciului, este necesar sa furnizați informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Datele dumneavoastra vor ramane confidentiale si nu se vor transmite catre terti. Acestea se vor folosi numai in scopul pentru care au fost transmise.

Produsele si serviciile oferite pe site-ul Ziafashion.ro

Produsele comercializate prin intermediul Ziafashion.ro sunt insotite, in momentul livrarii, de factura, conform legislatiei in vigoare.

Zia Arta si Concept nu ofera nicio garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continului, produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor conexe se face pe propriul risc. 

Zia Arta si Concept isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Cum comand?

Pentru a putea cumpara produse de pe site-ul Ziafashion.ro este necesar sa completati informatiile solicitate prin formularul de inregistrare. Pentru facturare si livrare este foarte important ca informatiile completate sa fie corecte si de actualitate.

Modalitati de plata

Plata produselor comandate de pe site-ul Ziafashion.ro se poate efectua astfel:

- la livrare, in numerar

- in avans, prin transfer bancar.

Pentru plata prin transfer bancar, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@ziafashion.ro 

  Preturi, promotii si concursuri

Preturile sunt afisate pe site si sunt exprimate in RON. Pretul afisat poate fi modificat cand se aplica politica de discount.

Zia Arta si Concept stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza, iar acestea vor fi afisate pe site. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. Promotia se aplica doar pe perioada de timp in care aceasta se aplica si numai in limita stocului disponibil. Promotia poate fi intrerupta sau anulata in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

Reclamatii

Pentru orice tip de reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@ziafashion.ro. Va asiguram de disponibilitatea noastra pentru a rezolva in cel mai scurt timp reclamatiile dumneavoastra.

Protectia datelor cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Zia Arta si Concept are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este livrarea si facturarea.  Refuzul furnizarii acestor date cu caracter personal determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. De asemenea, clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita pe cale oficiala stergerea acestora. Clientii pot comunica informatiile corecte la contact@ziafashion.ro in cazul in care anumite date personale sunt incorecte sau le pot modifica accesand site-ul la rubrica "Contul Tau".

Politica de retur

Sc Zia Arta si Concept Srl nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Imaginile de pe site pot fi usor diferite de produsele fizice (culoare, textura, aspect, etc). Pentru orice neclaritati legate de un produs, inainte de plasarea comenzii, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@ziafashion.ro sau la numarul de telefon 0766 751 627.

Zia Arta si Concept isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care produsele respective nu mai fac parte din oferta curenta sau nu mai sunt disponibile. De asemenea, in cazul in care pretul produsului sau anumite caracteristici ale produsului au fost gresit afisate pe site, iar livrarea nu a fost inca efectuata, societatea noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea produsului respectiv si a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in maxim 14 zile de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la contact@ziafashion.ro, urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora de catre echipa Zia Arta si Concept.

Returnarea produselor se va face in maxim 14 zile prin curier. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, Zia Arta si Concept se angajeaza sa restituie intreaga suma in termenul legal de maxim 14 zile, mai putin costul de transport. De asemenea, costul de transport la returul produsului va fi suportat de catre client.

Comentariile

Comentariile adresate produselor afisate pe site-ul Ziafashion.ro vor fi publicate dupa o verificare prealabila. Zia Arta si Concept isi rezerva dreptul de a nu afisa pe site comentarii cu continut obscene, ilegal, necorespunzator, defaimator, amenințator, care sa incalce drepturile de proprietate intelectuală sau care sa nu aduca prejudicii niciunei alte persoane.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul Ziafashion.ro este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui mail sau transmitandu-ne un mesaj la adresa contact@ziafashion.ro. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internaționala.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.ziafashion.ro, netratata de niciun articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificata in scris catre Zia Arta si Concept la adresa contact@ziafashion.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine istantelor de judecta romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu termenii de utilizare ai magazinului online Ziafashion, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.

Date firma

SC ZIA ARTA SI CONCEPT S.R.L.

Nr. Org. Reg. Com/An: J10/282/2017

C.U.I.: 37217328

IBAN: RO86 BACX 0000 0014 3709 8001

Banca: Unicredit Bank

Capital social: 200 Ron