Povestea noastra a inceput cu multi ani in urma. S-a nascut din visurile inocente ale copilariei, atunci cand imaginatia iti zburda libera si inventeaza cele mai frumoase povesti. Eram doua copile care isi planuiau viitorul si se vedeau crosetand la tot felul de lucrusoare frumoase. Si apoi ne vedeam cum le ofeream altora, iar chipurile oamenilor se umpleau de bucurie. Inimile noastre micute tresareau de fericire, caci ce este mai frumos pe lumea asta decat sa daruiesti, sa impartasesti cu ceilalti ce ai tu mai bun si mai frumos. Si astfel sa creezi in jurul tau o lume plina de culoare si iubire.

Zia Fashion implineste astazi acel vis, iar menirea ei nu s-a schimbat. Ceea ce facem acum, facem din pasiune, de aceea punem suflet in fiecare bijuterie careia ii dam viata. Accesoriile sunt foarte importante in completarea oricarei tinute. Intentia noastra este de a oferi autenticitate, iar aceasta sa se reflecte si in atitudinea femeii care le poarta.

Iti oferim cu drag aceste mici creatii si fie sa traiesti momente cu adevarat minunate alaturi de bijuteriile Zia Fashion!

Mihaela Paraschiv Designer Zia Fashion

"Pasiunea mea pentru design o am de cand eram mica. Cand ma jucam cu papusile, principala mea atractie era atunci cand le cream hainutele. Joaca s-a transformat mai apoi intr-un vis: acela de a aduce bucurie femeilor prin creatiile mele. Aceasta pasiune o impartasesc cu sora mea, care pentru mine, intr-un moment din viata, a fost o sursa de inspiratie, ajutandu-ma sa renunt la Corporatie si sa ma reintorc la visul din copilarie. Atunci cand creez, ma contopesc cu copilul din mine si imi las imaginatia sa zboare libera. Cea mai mare multumire o am cand vad cum li se insenineaza privirea femeilor din jurul meu si un zambet larg le apare pe fata. Bucuria aceasta a lor, o port cu mine in suflet si ma motiveaza sa merg mai departe".

Mihaela Paraschiv, Fashion Designer

Georgiana Benescu Designer Zia Fashion

"Cand creez, cand fac ceea ce imi place, parca lumea se opreste in loc. Sunt doar eu si acel lucrusor pe care il realizez cu multa dragoste. Ma simt minunat cand il finalizez, inima mi se umple de bucurie si ma simt fericita ca pot sa impartasesc cu voi aceste bucurii. Am ales sa fac dintr-o pasiune o afacere, pentru ca fiecare zi din viata mea sa o inchei cu un zambet si simtindu-ma cu adevarat implinita".

Georgiana Benescu, Jewelry Designer