Povestea noastra a inceput cu multi ani in urma. S-a nascut din visurile inocente ale copilariei, atunci cand imaginatia iti zburda libera si inventeaza cele mai frumoase povesti. Eram doua copile care isi planuiau viitorul si se vedeau crosetand la tot felul de lucrusoare frumoase. Si apoi ne vedeam cum le ofeream altora, iar chipurile oamenilor se umpleau de bucurie. Inimile noastre micute tresareau de fericire, caci ce este mai frumos pe lumea asta decat sa daruiesti, sa impartasesti cu ceilalti ce ai tu mai bun si mai frumos. Si astfel sa creezi in jurul tau o lume plina de culoare si iubire.

Zia Fashion implineste astazi acel vis, iar menirea ei nu s-a schimbat. Ceea ce facem acum, facem din pasiune, de aceea punem suflet in fiecare bijuterie careia ii dam viata. Accesoriile sunt foarte importante in completarea oricarei tinute. Intentia noastra este de a oferi autenticitate, iar aceasta sa se reflecte si in atitudinea femeii care le poarta.

Iti oferim cu drag aceste mici creatii si fie sa traiesti momente cu adevarat minunate alaturi de bijuteriile Zia Fashion!

O poveste de: Mihaela Paraschiv si Georgiana Benescu